Säkert sex!

Riktig sex är naturligtvis bäst. Men det är inte alltid man kan få det. Kanske är du singel och bor långt ute på landsbygden, kanske har ditt förhållande krashat, kanske är du på jobbresa och inte har tid att ragga. Eller så kanske duy vill prova något nytt… Då är telefonsex ett bra alternativ. Dessutom finns stora möjligheter att leva uyt fantasier som eventuellt är svåra (eller kanske inte ens vågar) testa ut på riktigt. Telefonsex är på sätt och vis porten till en större och mer spännande värld. En värld där allt är möjligt, en värld där du bestämmer allt. Men det är också några saker man bör tänka på. Den här listan är för alla er depraverade snuskhymrar som gillar stenhård SM – med nitar och läder och allt som hör till. Ni som håltl på ett tag vet säkert att man bör hålla sig med några regler. Till exempel stoppord som din partner kan säga oim han eller hon vill att du ska sluta med vad nu håller på med (och tvärtom). Den här listan är naturligtvis främst skriven för den riktiga fysiska varianten av sm och bdsm men det kan vara bra att sätta upp lite regler när man har sms-över telefon också. Vissa av regler är alltså överlappande. Here goes:::

Innan alls börja överväga om man skulle vilja experimentera med SM, eller dominans och underkastelse, det finns vissa grundläggande saker du bör tänka igenom.

Dessa 10 budorden är tänkta som en liten vägledning.

1: Spela aldrig dominerande spela tillsammans med någon du inte litar på 100%.

En stor del av SM och dominans är om förtroende. Om du inte har det till din partner, vill aldrig spelet vara så bra som det borde ha varit.

2: Båda parter har ett stort ansvar. Den undergivna måste sända signaler till den dominerande och förstå den dominerande. Og den diminiernadre måste läsa signalerna på rätt sätt och agera på dom.

3: Skynda långsamt, för lite än för mycket. Pushing av gränser är inte något man måste göra hela tiden. Låt det komma naturligt, det tar sig tid att växa tillsammans.

4: Ställ in gränser innan du börjar, och ordna möjligen en stop-ord. En misslyckad SM handling kan förstöra en hel relation.

5: Använd inte hushållsapparater som ledningar, tvättlinor eller liknande i spel, utan att först bekanta sig med materialet.

6: Bind aldrig något runt halsen. Att strypt är inte kul och SM handlar inte om att utmana döden.

7: Bind aldrig så att cirkulation kan stoppa. Som dominerande måste du hålla ett öga på den andra parten. Hela tiden. Leta efter tecken på vita, blå eller kalla händer och fötter

8: ALDRIG vända där det kan göra ont. Målet är att väcka varandra, inte skada varandra.

9: Njut av det, men var ständigt medvetna om din partners signaler och visa att du är din partners förtroende värda. Återigen, är förtroende en mycket viktig del av av SM-leksaker.

10: Om du är osäker: Kör alltid säkert sex! Att använda en kondom är aldrig en dålig idé om du inte vill ha råka ut för obehagliga överraskningar!