Straffknull i skolan

Så fort jag hade fyllt arton visste jag vad det första jag skulle göra var: en veritabel knullturné genom skolan. Tre långa år hade jag varit en enda lång parad av slampiga kläder. Jag hade njutit av att se mina gubbar till lärares stånd bukta ut under deras ölmagar varje gång de råkade titta på mig. Jag älskade den hejdlösa kåtheten i deras ögon. Så på min artonårsdag tog jag på mig en minimal blå kjol, knöt ihop en vit skjorta runt midjan och satte upp mitt svarta hår i råttsvansar.

Inga underkläder

På mattelektionen, morgonens första, satte jag mig på min vanliga plats längst fram. Läraren var en ganska stor och lång man i femtioårsåldern, sträng och barsk med grått hår och stor mage. När han sa åt oss att ta fram våra matteböcker log jag oskyldigt och sa ”jag har slängt den”, som om det inte var något med det. ”Va?!” Röt han tillbaka. ”Har du SLÄNGT boken?” Jag nickade glatt. Sen lutade jag mig tillbaka på stolen och särade rejält på benen. När jag såg att han tittade rakt på min fitta blev han alldeles röd i sitt pösiga ansikte. Jag lät mina fingrar vandra dit och gnuggade lugnt och metodiskt min klitta, medan jag såg honom rakt i ögonen med mitt mest oskyldiga leende. ”Lektionen är inställd!” Skrek han. ”Jag måste ta itu med Sofie!” Mina klasskamrater lämnade glatt salen och försvann snabbt. Han bara tittade på mig och sa ingenting medan han knäppte upp sitt bälte och tog fram sin stora, stenhårda kuk. Jag var så kåt att det rann fittsaft mellan benen på mig. Han ställde sig precis framför min bänk och började runka sin kuk.

Straffknull med läraren

”Nu du, din lilla hora, ska du få ditt straff för alla gånger du fått mig att komma i kalsongerna, alla gånger du tvingat mig att gå iväg från en lektion och runka,”

sa han och drog hetsigt i sitt kön.

”Din smutsiga lilla hora, jag ska spruta dig i ansiktet, frågan är bara vad jag ska börja med, fy fan vad du ska få kuk nu!”

Jag kom nästan när han sa så. Han drog upp mig från stolen och la mig på rygg på bänken, och satte sig gränsle över min midja. Han la kuken mellan mina stora bröst och tryckte ihop dem runt dem. Han spottade några gånger så att hans kuk kunde glida runt mellan mina blöta bröst. Han reste sig plötsligt upp, snurrade runt på andra hållet och bara tryckte in kuken i min mun och ner i halsen. Medan han flinade stötte han rakt ner i halsen på mig, jag hade hans håriga arsle framför ögonen. Snart ställde han sig upp och stack in sin stora ådriga kuk djupt i min dyngblöta fitta. Han knullade mig hårdare än jag någonsin blivit knullad. Han var så stor att jag knappt klarade av att ta emot honom, ung och tajt som jag var. När han spottade mig i ansiktet och kallade mig för hora igen gick det för mig. Då tog han ut sin kuk och daskade den mot min kind innan han runkade av den ordentligt och sprutade mig rakt i ansiktet. Sen sa han att jag skulle försvinna ur hans åsyn och aldrig mer störa hans lektioner, fast precis när jag skulle gå drog han tag i mig och sa att jag skulle komma tillbaka och låta honom spruta på mina pattar nästa gång. Jag hade långt ifrån fått nog, oändligt kåt som jag var suktade jag efter mer gubbkuk.

Extralektion med rektorn

Den dagen blev jag knullad av idrottsläraren, kemiläraren, fysikläraren och till slut av rektorn. Det bästa var när den biträdande rektorn kom in och genast började knulla mitt huvud hårt och snabbt medan rektorn hade kuken i min fitta. Jag gick hem den dagen med kropp och kläder täckta av gubbsperma och har aldrig varit lyckligare – eller kåtare.

Related posts